Timpul trece, unele rețete se pierd, altele noi apar, unele sofisticate, altele cu gusturi de toate felurile... dar la Brădet, noi nu uităm tradiția, nu adăugăm ingrediente necinstite să ne iasă brânza mai bună...

...și noi credem că merită!

Lapte românesc

Pentru lactate gustoase, este nevoie de un lapte de calitate. De aceea, pentru a păstra gustul cunoscut al lactatelor Brădet, folosim doar lapte provenit de la văcuțe, oi și capre crescute în ferme din România.

Acesta este răcit și depozitat imediat după colectare, iar apoi transportat cu cinsterne speciale pentru a fi transformat  în cele mai gustoase și cinstite lactate.

Fabrică românească cu capital 100% românesc

Ce au în comun produsele noastre? Lapte de calitate, rețete cinstite tradiționale românești dar preparate cu o tehnologie modernă și grijă în pregătirea lor.

În fabrica modern utilată, am încercat să menținem tradiția zonei, păstrând gustul autentic românesc al cașcavalului și a tuturor lactatelor produse de noi.

Astfel, după un proiect de investiții derulat prin fonduri europene în valoare de 3.500.000 de euro, familia noastră se ocupă cu dragoste și grijă să pregătească cele mai cinstite lactate, din lapte românesc, după rețete tradiționale românești, pentru a vi le dărui mai apoi vouă, să aveți energie și sănătate în fiecare zi.

Garanția calității

La sorirea în fabrică, fiecare lot de lapte este verificat cu un set de analize calitative efectuate în laboratorul fabricii.

Nu grăbim laptele. Îi lăsăm tot timpul necesar pentru a se transforma în cea mai bună smântână, în cel mai bun iaurt sau în cel mai gustos cașcaval, iar gustul, rămâne întotdeuna la fel.

Apoi, le pregătim haine noi, ambalaje sigure în care lactatele noastre se simt mândre să pornească la drum în toată țara pentru a vă oferi energie în fiecare zi.