POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de BRĂDET SRL(spre exemplu cand participati campaniile noastre).
Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).
INAINTE DE A UTILIZA SITE-UL SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.


1. CINE ESTE RESPONSABIL DE PRELUCRAREA DATELOR DVS.?
BRĂDET SRL., o societate cu raspundere limitata, cu sediul în Romania , este operatorul datelor cu caracter personal, conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal inclusiv GDPR, in ceea ce priveste datele cu caracter personal ale Utilizatorilor colectate si prelucrate prin intermediul Site-ului si/sau in contextul Serviciilor oferite prin intermediul sau in legatura cu Site-ul.
Pentru activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal Societatea poate fi contactata folosind urmatoarele date de contact:
BRĂDET SRL
CIF: RO14062704
Reg.com.: J03/400/2001
Adresa: Comuna Brăduleţ, Bradetu, Jud. Arges
Telefon: +40 248 222 604
E-mail: office@lactatebradet.ro


2. CE DATE PRELUCRAM?
Societatea prelucrează datele personale pe care ni le furnizaţi atunci când utilizaţi Site-ul (e.g. cand comentati in sectiunea de comentarii), va inregistrati pe pagina noastra, contractati un abonament, vă înscrieţi în campaniile noastre (si/sau campaniile organizate impreuna cu partenerii nostri), doriţi să primiţi comunicări comerciale sau să participaţi la sondajele şi chestionarele noastre, sau ne contactati prin orice mijloace de comunicare.
De asemenea, utilizam module cookie si tehnologii similare pentru a va recunoaste pe dvs. si dispozitivele dvs. De asemenea, permitem altor persoane sa utilizeze module cookie. Modul in care utilizam aceste tehnologii sunt descrise in Politica privind Cookies.

Transmiterea de comunicări comerciale, invitaţii de a participa la concursuri, chestionare sau sondaje
Dorim să vă transmitem materiale promoţionale, să vă informăm în legătură cu noile produse / servicii oferite de Societate, de a vă lansa invitaţii de a participa la loterii promoţionale, la sondaje sau de a răspunde la chestionare şi pentru a vă comunica alte informaţii similare care considerăm că pot fi de interes pentru dvs., inclusiv, dacă sunteţi de acord, prin transmiterea de materiale promoţionale / comunicări de marketing privind produsele / serviciile partenerilor Societăţii.

Organizarea de concursuri şi promoţii
Dacă sunteţi de acord, puteţi participa la concursurile şi loteriile cu premii organizate de noi şi/sau partenerii noştri.De asemenea, atunci cand organizam concursuri, avem interesul legitim sa prelucram date pentru efectuarea formalitatilor aferente pentru acordarea premiilor revendicate de castigatori, solutionarea oricaror plangeri in legatura cu organizarea si desfasurarea campaniilor si acordarea premiilor; punerea in aplicare a prevederilor regulamentului, investigarea eventualelor incalcari, realizarea diverselor raportari.

Inregistrarea convorbirilor telefonice cu castigatorii concursurilor organizate de noi
Putem inregistra convorbirile telefonice cu persoanele declarate castigatoare in concursurile / loteriile organizate de noi. Inregistrarea convorbirilor ne ajuta sa gestionam activitatea noastra interna in departamentul care se ocupa de promotii / marketing, dar si pentru a asigura dovada aspectelor agreate cu castigatorii in cazul unor potentiale dispute sau litigii cu privire la premiile acordate. Inregistrarea se va face doar, daca vom avea cosimtamantul interlocutorului.

Analiza interacţiunii dvs. cu Societatea în vederea furnizării unor oferte personalizate, [inclusiv pe baza unor analize avansate]

În anumite situaţii, putem utiliza informaţiile colectate de la dvs. în combinaţie cu datele pe care le obţinem de la echipele noastre de vânzări şi/sau de marketing cu privire la  interacţiunea dvs. cu Societatea, pe care să le folosim în contextul comunicărilor noastre de marketing. Dorim să eficientizăm activitatea noastră de marketing, oferind clienţilor noştri produse / servicii relevante şi personalizate.[De asemenea, dacă sunteţi de acord, putem efectua analize avansate cu privire la interesele şi preferinţele dvs. rezultând din informaţiile pe care le deţinem despre dvs. din interacţiunea cu noi, precum şi prin combinarea datelor obţinute de la terţi (e.g. prin intermediul tehnologiilor de analiză a navigării web) pentru a vă transmite comunicări comerciale i adaptate nevoilor şi preferinţelor dvs.]
Putem realiza diverse raportări, analize şi studii statistice cu privire la campaniile de marketing organizate şi succesul acestora, activitatea de vânzări / prelucrare.

Executarea contractului încheiat cu noi
Atunci când solicitati furnizarea unor servicii sau produse putem prelucra anumite date personale necesare pentru aceste scopuri (e.g. nume şi prenume, adresa de livrare / furnizare, date  de tranzacţionare, etc.)

Gestiunea relatiilor cu Utilizatorii si suport
Avem interesul sa oferim servicii adecvate prin intermediul Site-ului tuturor persoanelor care il acceseaza. Prin urmare, prelucram o serie de date cu caracter personal pentru scopul gestiunii relatiilor cu Utilizatorii Site-ului, spre exemplu atunci cand ne contacteaza cu diverse intrebari sau solicitari privind functionalitatile Site-ului, intrebari cu privire la serviciile Societatii oferite prin Site etc. Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim constand in interesul nostru de a asigura servicii adecvate.

Analize si statistici privind functionarea
Site-ului, cookies si tehnologii similare
Putem folosi datele cu caracter personal pe care le furnizeaza Utilizatorii sau pe care le colectam in contextul utilizarii Serviciilor pentru scopul efecturarii unor analize si statistici privind Serviciile noastre, inclusiv a modului in care functioneaza Site-ul sau sunt oferite Serviciile. Analizele si statisticile pe care le facem ne ajuta sa intelegem mai bine cum am putea sa imbunatatim Serviciile noastre sau functionalitatile Site-ului.In efectuarea analizelor si statisticilor utilizam de asemenea cookies si alte tehnologii similare conform Politicii privind Cookies. De asemenea, cookie-urile si tehnologiile similare sunt utilizate pentru a va oferi publicitate bazata pe interes.

Conectare prin retelele de socializare
Am implementat diverse mecanisme de interconectare cu paginile de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter, Youtube si Instagram si astfel sa aveti posiblitatea sa accesati continutul postat pe noi pe Site si sau conturile noastre asociate pe acele retele sociale mai facil.Daca accesati contintul postat pe acele retele de socializare sau comentati pe acele retele de socializare, sau accesati Site-ul prin intermediul contului de Facebook, o serie de date publice din profilul dvs. de pe acele retele de socializare ne vor fi transmise si noua de catre operatorii acelor retele de socializare.

Îndeplinirea unor obligaţii legale
Uneori prelucrarea datelor este necesară pentru a ne îndeplini obligaţiile legale ce ne revin, cum ar fi: · plata impozitelor şi a contribuţiilor relevante (e.g. câştigătorii concursurilor), raportarea către autorităţile fiscale relevante şi ţinerea unor evidenţe contabile; · arhivarea datelor conform legislaţiei aplicabile; · publicarea numelui câştigătorilor şi a premiilor acordate în loteriile promoţionale organizate

Apărarea drepturilor şi intereselor în justiţie
Pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiţie în cadrul unei proceduri în faţa unei instanţe, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale în care este implicată Societatea.


1. CUI DEZVALUIM DATELE?
Putem dezvalui datele dvs cu caracter personal catre (i) entitatile si/sau persoanele imputernicite de noi (din EEA sau din state terte) implicate in furnizarea Serviciilor, inclusiv in furnizarea comunicarilor comerciale (cum ar fi furnizorilor de centre de date, furnizori de servicii de plata pentru diverse facilitati de plata, furnizorii de platforme de e-mailing cum ar fi Google Mail), organizarea si desfasurarea concursurilor / promotiilor noastre (inclusiv atunci cand sunt organizate in parteneriat cu alte entitati); (ii) daca avem obligatia de a divulga datele personale in scopul conformarii cu orice obligatie legala sau decizie a unei autoritati judiciare, autoritati publice sau organ guvernamental; sau (iii) daca ni se cere sau ni se permite in alt mod sa facem acest lucru conform legislatie aplicabile.
De asemenea, datele dvs cu caracter personale pot fi dezvaluite tertilor furnizori de cookies si tehnologii similare conform celor descrise in Politici privind Cookies.


2. CAT PASTRAM DATELE?
Pastram datele dvs cu caracter personal cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile. Spre exemplu, daca sunteti un abonat de-al nostru, datele dvs. caracter personal vor fi pastrate pe intreaga durata a raporturilor contractuale, plus o perioada minima de 3 ani de la incetare (cat este termenul de prescriptie pentru actiuni in justitie), de asemenea, daca sunteti castigator al unui concurs organizat de Societate, putem pastra datele dvs. cu caracter personal pentru o perioadă de 3 ani de la data la care a expirat termenul in care premiul ar fi trebuit sa fie revendicat sau de la data la care ati revendicat premiul. Ulterior, anumite date cu caracter personal ar putea fi pastrate pentru o perioada mai lunga, pentru scop de arhivare, conform regulilor de arhivare aplicabile.


3. CE DREPTURI AVETI IN CALITATE DE PERSOANA VIZATA?
Conform legii, va sunt recunoscute urmatoarele drepturi in calitate de persoana vizata:
a)     Dreptul de acces. Puteti obtine de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs. personale, precum si informatii privind specificul prelucrarii
b)    Dreptul de a corecta datele. Puteti ne solicitati modificam datele dvs. personale incorecte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete.
c)     Dreptul la stergere. Puteti solicita stergerea datelor personale atunci cand: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat si le prelucram; (ii) v-ati retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor si noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie sterse conform legislatiei relevante.
d)    Retragerea consimtamantului si dreptul de opozitie. Puteti sa va retrageti oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimtamant. De asemenea va puteti opune oricand prelucrarilor pentru scop de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Societatii, din motive care tin de situatia dvs. specifica.
e)     Restrictionare. In anumite conditii puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale
f)     Dreptul la portabilitatea datelor. In masura in care prelucram datele prin mijloace automate, puteti sa ne solicitati, in conditiile legii, sa furnizam datele dvs. intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automat.  Daca ne solicitati acest lucru, putem sa transmitem datele dvs. unei alte entitati, daca este posibil din punct de vedere tehnic.
g)    Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere. Aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile:Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din Romania, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania
anspdcp@dataprotection.ro

PENTRU EXERCITAREA DREPTURILOR MENTIONATE MAI SUS, NE PUTETI CONTACTA UTILIZAND DATELE DE CONTACT MENTIONATE LA SECTIUNEA 1 (DATE DE CONTACT).

METODE DE PLATĂ

Înainte de finalizarea comenzii, vi se va solicita să alegeţi metoda de plată pe care o preferaţi. In perioada Starii de Urgenta, pentru a ajuta la eforturile de a opri raspandirea virusului COVID-19, puteti alege doar o singura metoda de plata:

Card de credit sau debit – plată online

Plata prin card de credit sau debit nu se efectuează de către BRADET, ci prin MobilPay. Dacă alegeţi să plătiţi comanda cu card de credit, veţi fi transferat la site-ul Mobilpay şi vi se va solicita să completaţi detaliile privind metoda de plată. Formularul este scurt, iar procesul se derulează rapid. După completarea formularului primiţi confirmarea pentru comandă şi plată atât de la BRADET, cât şi de la Mobilpay.

Nu se aplică taxe suplimentare!

 

POLITICA DE LIVRARE

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Loc. Bradet şi ajung la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 14:00 sunt expediate a doua zi şi ajung la destinaţie în următoarea zi lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 14:00 ajung la destinaţie în interval de maxim 3 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

Perioada de valabilitate a produselor livrate nu va depăși cel mult 1/3 din perioada maximă de valabilitate.

Costuri şi metode de transport

Produsele sunt livrate prin distributie proprie.

Comanda minima pe site este de 50 lei.

Nu se vor aplica costuri de trasport. Livrarea este gratuita.

RETURNAREA PRODUSELOR

RETURNAREA/SCHIMBUL MĂRFURILOR

Clienții care nu sunt multumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Costurile de returnare sunt suportate de catre client.

 

Clienții www.lactatebradet.ro pot returna produsele cumpărate în termen de maxim 14 zile de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeași stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original nedesfacut și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit, cu conditia ca produsele returnate sa fie inca in termenul de valabilitate. În maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii.

În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 72 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării produselor comandate.

Pentru a returna produse, luati legatura cu Bradet prin intermediul formularului de contact de pe www.lactatebradet.ro

 

Termeni si condiții de utilizare a site-ului www.lactatebradet.ro

 1. Definiții

In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

MARCI INREGISTRATE: reprezintă mărcile înregistrate ale BRADET SRL., cum ar fi, dar fără a se limita la denumirea BRADET.

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând BRADET, care se afla la adresa www.lactatebradet.ro , prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către BRADET.

BRADET: reprezintă societatea BRADET S.R.L., cu sediul in Loc. Pitesti, Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu, Nr. 14, înregistrata la Registrul Comerțului sub nr. J03/400/2001 si având Codul Unic de Înregistrare 14062704, atribut fiscal RO.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislației in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii BRADET.

 

2. Conținutul site-ului

2.1. Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre BRADET, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi cat si alte informații considerate de BRADET ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. BRADET își rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. BRADET este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Mărcilor înregistrate de BRADET si publicate pe SITE.

UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale BRADET, prevăzute de legislația in vigoare.

 

3. Utilizarea site-ului

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

 

4. Limitarea răspunderii BRADET S.R.L

4.1. Răspunderea pentru conținutul SITE-ului.
BRADET nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale.

4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea apăruta, daca produsul nu s-a livrat încă.

4.3. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp menționata.

In cazul in care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Preturile afișate pe SITE nu sunt identice cu cele din rețeaua magazinelor BRADET, astfel ca pot apărea diferențe intre prețul produsului afișat pe SITE si cel afișat in rețeaua magazinelor BRADET.

Comenzile a căror produsele comandate pe SITE au preț mai mic decât cel afișat in magazinele BRADET rămân valabile si vor fi onorate in ordinea înregistrării lor pe SITE si in funcție de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comanda. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizării stocului reprezentantul BRADET va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca si aspect si specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a epuizat.

4.4. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificării caracteristicilor.

4.5. BRADET își rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informație de pe SITE.

4.6. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabila in termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor, de către UTILIZATOR.

 

5. Pierderi/Costuri suplimentare.

BRADET nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si condițiilor.

5.1. BRADET nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

 

6.Utilizarea Browser-ului Internet. BRADET garantează utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.

6.1. Va informam ca eventualele reclamații privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul recepției produsului.

6.2. Modalitățile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt: numerar la livrare, online cu card bancar, DAR UNELE DINTRE ACESTEA POT FI RESTRICTIONATE IN FUNCTIE DE CONJUNCTURA DE PIATA SAU DECIZII ALE BRADET.

  • În cazul in care optați pentru plata online cu card bancar, va informam ca înregistrarea plații nu garantează confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 48 ore) suma de bani plătita va fi restituita in contul dumneavoastră in cel mai scurt timp.
  • În cazul comenzilor înregistrate cu metodă de plata “numerar la livrare” se adaugă un cost unic de procesare al comenzii în valoare de 5 lei, cost care va fi evidențiat separat în coșul de cumpărături și pe factura fiscală.Costul de procesare al comenzilor înregistrate cu metodă de plata “numerar la livrare” este independent de costul asociat livrării produselor, care ține cont de valoarea finală a comenzii, acesta nefiind luat în calcul.

6.3. Înregistrarea comenzii nu reprezintă si confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de către operatorii noștri in vederea confirmării si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul estimativ de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai tarziu de 15 zile.

6.4. In perioada sărbătorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-10 zile lucrătoare, dar nu mai mult de 15 zile lucratoare.

6.5. va rugam ca la momentul primirii coletului sa verificați integritatea cat si conținutul acestuia. Orice reclamație ulterioara referitoare la lipsa codului de activare sau a cd-ului nu vor fi luate in considerare.

6.6. Livrarea. Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz, BRADET isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

6.7. Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata) catre curier.

6.8. In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

6.9. Returul produselor: Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Clienții care nu sunt multumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Costurile de returnare sunt suportate de catre client.

Clienții www.lactatebradet.ro pot returna produsele cumpărate în termen de maxim 14 zile de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeași stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original nedesfacut și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit, cu conditia ca produsele returnate sa fie inca in termenul de valabilitate. În maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii.

În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 72 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării produselor comandate.

Pentru a returna produse, luati legatura cu Bradet prin intermediul formularului de contact de pe www.lactatebradet.ro

In procesul de retur, puteti folosi orice serviciu de expeditie.

 

7. Accesarea SITE-ului www.lactatebradet.ro
Aceasta implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie păstrate si prelucrate de compania BRADET. Informatiile pe care ni le transmiteti sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unui cont de utilizator pentru achizitionarea produselor, livrarea produselor comandate, abonarea la ofertele noastre (consimtamantul utilizatorului), transmiterea de comunicari comerciale (consimtamantul utilizatorului), transmiterea unor oferte pentru produsele complementare sau accesorii produselor cumparate (in baza consimtamantul utilizatorului si in temeiul interesului legitim al societatii BRADET sau firmelor din grup), informarea utilizatorilor abonati  despre promoțiile rețelei de magazine BRADET sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de BRADET prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.), crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, etc.

In momentul contactarii, utilizatorul va fi informat in legatura cu scopul actiunii pentru care a fost contactat si i se va solicita consimtamantul, daca respectiva actiune implica prelucrarea datelor lui personale si pentru aceasta este nevoie de acordul sau.

 

BRADET S.R.L. este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site. BRADET S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțiala sau închiriere.

BRADET SRL poate dezvalui informatiile Dumneavoastra cu caracter personal unor firme din grup sau unor terti autorizati, cu care societatea a incheiat diverse contracte, toate acestea fiind validate de catre Departamentul Juridic si urmate de acorduri de confidentialitate (Non-Disclosure Agreement) si/sau acorduri de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA).

In cazul in  care selectati optiunea de a achita online cu plata cu un card bancar, BRADET va transmite catre procesatorul de plati doar date referitoare la comanda dumneavoastra, fara a accesa si procesa alte date referitoare la cardul bancar.

Orice prelucrare a datelor Dumneavoastra cu caracter personal se va face cu respectarea Politicii privind protectia datelor cu caracter personal .

 

8. Colectarea datelor 

Se face prin diverse modalități si instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletter-ului, prin salvarea in baze de date a diverselor formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de către utilizatori, prin chestionare online etc.

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmări interesele utilizatorilor si a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurința in utilizarea site-ului si publicarea unor informații cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor.

 

9. Acces restricționat si (dez)abonare

Prin accesarea site-ului, crearea unui cont de utilizator si plasarea comenzilor, clientul accepta in mod expres Termenii si conditiile site-ului, modul de desfasurare a unei comenzi online asa cum este descris pe site.

Exista zone in site care necesita înregistrare (vezi Înregistrare) sau abonare (vezi Newsletter).

In cazul newsletter-ului, fiecare ediție/alerta conține si modalitatea de dezabonare; odată accesata aceasta opțiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmări din partea utilizatorilor. In funcție de tipul de înregistrare (creare cont site, abonare newsletter, aplicație formular online de creditare), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc.

Datele cu caracter personal vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii comenzilor Dvs. Ulterior, datele vor fi salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si atat timp cat este necesar pentru protejarea drepturilor BRADET.

Pentru derularea in bune conditii a contractului de vanzare, dupa ce clientul si-a exprimat acordul, BRADET poate contacta clientul, telefonic sau pe email daca acesta, in timpul accesarii site-ului furnizeaza datele de identificare si contact. In momentul lansarii comenzii, clientul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) si cu modul de operare al vanzatorului.

In cazul in care ati introdus datele Dumneavoastra de contact, insa nu ati validat contul de utilizator, puteti fi contactat de un reprezentant BRADET pentru a finaliza aceasta procedura prin radierea datelor in cazul in care nu mai doriti sa deveniti user sau prin acordarea asistentei si validarea contului. Aceasta actiune are ca temei juridic interesul nostru legitim de curatare si actualizare a bazei de date.

In cazul in care ati adaugat produse in Cosul de cumparaturi, dar nu ati finalizat comanda, puteti fi contactat prin email sau telefonic de un reprezentant BRADET, in care veti fi anuntat de faptul ca ati uitat produsele in cos. Aceasta actiune unica este justificata de interesul societatii de a clarifica situatia prin incheierea contractului de vanzare sau anularea lui. Dupa aceasta actiune, clientul va fi contactat daca si-a exprimat consimtamantul pentru primirea altor oferte/comunicari comerciale.

Intr-un termen rezonabil dupa achizitionarea unui bun sau serviciu (de regula dupa 14 zile in care clientul poate returna produsul, retragandu-se din contractul de vanzare) cumparatorul poate fi contactat prin aceleasi canale de comunicare agreate in momentul lansarii comenzii, pentru transmiterea unui feedback/ review legat de bunul sau serviciul achizitionat. Astfel, clientul se implica activ in crearea de noi servicii si detalierea caracteristicilor bunurilor si informarea altor posibili cumparatori de pe site. Opiniile Dvs. sunt atent analizate de angajatii  BRADET care le utilizeaza ca ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.

 

10. Cookies

Site-ul www.lactatebradet.ro  folosește cookie-uri, acestea fiind date stocate pe computerul, terminalul mobil sau alt echipament al utilizatorului, conținând informații despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor, acesta permințând memorarea unor opțiuni de navigare în site precum limba în care se afișează site-ul, tip de filtre care se aplică la afișarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator și a parolei pentru un acces rapid la conținutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu înseamnă că utilizatorului îi va fi refuzat accesul de navigare în site, de citire a conținutului acestuia. Cu ajutorul cookies, proprietarii de site-uri pot monitoriza și segmenta interesele utilizatorilor față de anumite zone sau aplicații ale site-ului, fapt care le permite ulterior îmbunătățirea experienței de navigare, introducerea unui conținut relevant pentru utilizator etc.

Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar dacă utilizatorul își exprimă consimțămantul expres și neechivoc în legatură cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate. Utilizatorul își va putea retrage consimțămantul în orice moment prin modificarea setărilor aferente browser-ului utilizat, în conformitate cu Politica noastra de Cookies.

Temeiul juridic al acestei actiuni este reprezentat de interesul legitim de a oferi permanent servicii imbunatatite untilizatorilor site-ului BRADET.

 

11. Link-urile
Acest site conține link-uri către alte site-uri. BRADET S.R.L. nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul datelor colectate pe acest site.

Pagina utilizeaza „plugin-uri” de la operatorii de retele sociale (de ex.: www.facebook.com).

Folosim plugin-uri pentru a face legatura intre site-ul www.lactatebradet.ro si pagina oficiala a companiei deschisa pe Facebook (https://www.facebook.com/lactatebradet/). Nu colectam /stocam datele personale ale clientilor prin intermediul plugin-urior, dar este posibil ca prin aceasta legatura, clientii sa poata vedea pe conturile lor de Facebook, o parte din prietenii lor care apreciaza pagina BRADET.

Desi exista posibilitatea de a intra in contact cu un reprezentant BRADET / administrator al paginii BRADET de pe reteaua de socializare, solicitarea informatiilor legate de statusul comenzii, disponibilitatea stocurilor, caracteristici tehnice ale produselor, reclamatii, etc., trebuie sa fie indreptata catre Departamentul Relatii Clienti, prin formularul de contact pus la dispozitie in site la sectiunea CONTACT sau la numerele de telefon afisate pe site. De asemenea, in cazul unor situatii care presupun solicitarea si comunicarea unor date cu caracter personal sau alte informatii sensibile, va rugam sa adresati solicitarea catre societatea BRADET S.R.L., cu sediul in Loc. Pitesti, Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu, Nr. 14, înregistrata la Registrul Comerțului sub nr. J03/400/2001 si având Codul Unic de Înregistrare 14062704, atribut fiscal RO, office@lactatebradet.ro.

 

12. Notificări si acțiuni privind informațiile despre utilizatori

La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată pe adresa BRADET, acesta se obligă:

a)      să confirme solicitanților, dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;

b)      să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;

c)       să transmită utilizatorului datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat BRADET S.R.L. într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat în vederea transmiterii acestora altui operator;

d)      să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.

 

13. Comunicarea modificărilor

Daca informațiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu codul poștal) sau daca un utilizator dorește sa renunțe la serviciile noastre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul formularului de contact afisat pe site.

 

14.  Securitate

Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării datelor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online.

Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, a carui poziționare variaza in functie de tipul de browser utilizat (ex.: in partea de jos a ferestrei, daca utilizati browser-ul Microsoft Internet Explorer sau in partea de sus a ferestrei, daca utilizati browser-ul Google Chrome).

Fiind de acord cu prezentul document „Termeni si condiții de utilizare a site-ului www.lactatebradet.ro„, utilizatorii își asuma in totalitate eventualele riscuri.

 

15. Jurisdictia. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti vor fi guvernate de legea romana. Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila, vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente.

16. Alte informații

  • Pe site vor fi publicate periodic Regulamente ale campaniilor aflate în desfășurare; acestea descriu în detaliu termenii și condițiile speciale aplicabile fiecărei campanii și completează dispozițiile prezentului document ” Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.lactatebradet.ro “.
  • Promoțiile afișate vor fi valabile pentru perioade limitate de timp, specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online / Regulamentele speciale și în limitele stocurilor disponibile.
  • Produsele, prețurile și informațiile cu privire la disponibilitatea de stoc afișate pe site-ul www.lactatebradet.ro pot fi diferite de cele afișate în magazinele BRADET din orașe.
  • BRADET își rezervă dreptul de a completa și/sau modifica orice informație publicată pe site fără a anunța în prealabil utilizatorii site-ului.

17. Baza legală

Pentru mai multe informații, puteți accesa:

  • Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE;
  • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice;
  • Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii;
  • Legea nr. 148/2000 privind publicitatea;
  • Legea nr. 158/2008 privind publicitatea înșelătoare și publicitatea comparativă;
  • Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;
  • Ordonanța nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață;
  • Ordonanța de urgență nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc;
  • Legea nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje.
0